Viser 1–12 av 78 resultater

kr 1.090

Nordlys “Elegant” grå strikket genser med glidelås for dame og herre. Med fleece i kraven. Farge grå/natur/lilla . 100% ull. Unisex modell.      

kr 1.090

Nordlys “Elegant” hvit og rosa strikket genser med glidelås for dame og herre. Med fleece i kraven. Farge natur/rosa/grå. 100% ull. Unisex modell.      

kr 1.090

Nordlys “Bygland” hvit og rød strikket genser for dame og herre. Farge natur/rød. 100% ull. Unisex modell.

kr 1.090

Nordlys “Polar” grå og hvit strikket genser for dame og herre, med høy hals. 100% ull. Farge natur/grå.      

kr 1.090

Nordlys “Polar” grønn og hvit strikket genser for dame og herre, med høy hals. 100% ull. Farge grønn/natur.    

kr 1.090

Nordlys “Polar” sort og hvit strikket genser for dame og herre, men høy hals. 100% ull. Farge koks/natur. Unisex modell.

kr 1.090

Nordlys “Polar” lilla og hvit strikket genser for dame og herre, med høy hals. 100% ull. Unisex modell.

kr 1.090

Nordlys “Mønstret” hvit og rosa strikket genser for dame og herre. Modell “Mønstret” ullgenser er satt sammen av åttebladrose, sammen med elementer fra typiske norske strikkemønstre. Dette er en av våre bestselger og med stort fargeutvalg vil du alltid finne en genser som passer. 100% ull – med fleece innvendig  i kraven. Farge natur/rosa. Unisex [...]

kr 1.090

Nordlys “Mønstret” hvit og lilla strikket genser for dame og herre. Modell “Mønstret” ullgenser er satt sammen av åttebladrose, sammen med elementer fra typiske norske strikkemønstre. Dette er en av våre bestselger og med stort fargeutvalg vil du alltid finne en genser som passer. 100% ull – med fleece innvendig  i kraven. Farge natur/lilla. Unisex [...]

kr 1.590

Nordlys “Turist” hvit rød og marine strikket jakke med glidelås for dame og herre, vindtett. Med fleece i kraven og med 2 lommer. Farge natur/marine/rød. 100% ull med «Nordlys» populære vindtette og elastiske innerfòr. Strikket lue, votter og pannebånd finnes i samme farge. Finnes også som genser uten fòr.

kr 1.590

Nordlys “Turist” marine rød og hvit strikket jakke med glidelås for dame og herre, vindtett. Med fleece i kraven og med 2 lommer. 100% ull med «Nordlys» populære vindtette og elastiske innerfòr. Strikket lue, votter og pannebånd finnes i samme farge. Finnes også som genser uten fòr.

kr 1.590

Nordlys “Lofoten” grå strikket jakke med glidelås for dame og herre, vindtett. Med fleece i kraven og 2 lommer. 100% ull med «Nordlys» populære vindtette og elastiske innerfòr. Strikket lue finnes i samme farge. Finnes også som genser uten fòr.