Om Nordlys of Norway

Nordlys of Norway ble etablert i 1994 som Klær & Fritid, og har i over 25 år tilbudt tradisjonelle norske ullklær til barn, dame og herre. Vi er opptatt av at alle våre produkter er av beste kvalitet og har konkurransedyktige priser.

Norge har lange tradisjoner for varme og gode klær i ull, og mange mønstre er blitt selve symbolet for norsk design. Nordlys of Norway tilbyr både tradisjonelle gensere, og design som er blitt modernisert gjennom tidene. Felles for alle våre produkter er likevel den gode ullkvaliteten som holder små og store varme, enten det er på kjølige sommerkvelder eller kalde vinterdager.

I 1998 ble strikkefabrikken og produksjon flyttet til Baltikum, til en fabrikk som er kjent for sin gode kvalitet. Det er de samme strikkemaskinene som i dag produserer Nordlys sine gensere, med samme råvarer som tidligere. Vi benytter ull fra New Zealand og England og garnet som brukes er av høyeste kvalitet og tilpasset bruksegenskapene til det enkelte plagg. Tilbehør (hekter, knapper, glidelåser etc) kjøpes fortsatt fra norske leverandører i den grad det er mulig.

Å handle i vår nettbutikk er selvfølgelig 100 prosent sikkert, og vi selger ingen informasjon om våre kunder til tredjepart. Vi forholder oss til lover og regler forbundet med kjøp av varer over Internett, som f.eks. returrett. Det er altså trygt og sikkert å handle hos oss, og vi yter vårt aller beste for at du som kunde skal bli fornøyd med både produkter, priser og service.

Vi ønsker deg en riktig god handel!

PS! Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.