Viser 1–12 av 49 resultater

-24%
kr 658 kr 499

“Nordlys” strikket lue med snor og vott i sett til dame og herre, natur/blå. 100% ull – foret med fleece. Luen er one size og vott er i dame eller herre str. Pris ved kjøp enkeltvis kr. 329,- pr stk/par

kr 329

Modell “Nordlys” strikkede votter til dame og herre, natur. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som vår Nordlys genser. Dame og herrestr. Natur.  

kr 329

Nordlys “Elg” strikkede votter til herre, grå med elgmotiv. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Dame of herrestr. Grå og sort.

kr 329

Nordlys “Femund” strikkede votter til dame og herre, grå. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Femund grå genser. Dame og herrestr. Grå og sort.  

kr 329

Nordlys “Femund” strikkede votter til dame og herre, natur. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Femund natur genser. Dame og herrestr. Natur og grå.  

kr 329

Nordlys “Femund” strikkede votter til dame og herre, sort. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Femund grå genser. Dame og herrestr. Koks og grå.  

kr 329

Nordlys “Mønstret” strikkede votter til dame og herre, blå og hvit. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Mønstret genser. Dame og herrestr. Blå og natur.

kr 329

Nordlys “Mønstret” strikkede votter til dame og herre, blå. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Mønstret genser. Dame og herrestr. Marine/natur.

kr 329

Nordlys “Mønstret” strikkede votter til dame og herre, grå og hvit. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Mønstret genser. Dame og herrestr. Grå og natur.  

kr 329

Nordlys “Mønstret” strikkede votter til dame og herre, hvit og grå. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Mønstret genser. Dame og herrestr. Natur og grå.

kr 329

Nordlys “Mønstret” strikkede votter til dame og herre, sort og hvit. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Mønstret genser. Dame og herrestr. Koks og natur.

kr 329

Nordlys “Mønstret” strikkede votter til dame, rød og hvit. Produsert i 100% ull – foret med fleece. Samme mønster/farge som Mønstret genser. Dame og herrestr. Rød og natur.